Site icon GP Apps

Period Tracker FAQ (Dutch)

Ik kan mijn account niet vinden.

Hoe kan ik mijn back-upgegevens herstellen naar mijn telefoon?

Mijn menstruatie/vruchtbaarheidsvoorspellingen zijn allemaal verkeerd.

Hoe kan ik mijn gegevens overzetten van mijn oude telefoon naar mijn nieuwe?

Ik verander van een Android naar een iPhone (of omgekeerd), moet ik nu weer betalen voor de Deluxe app?

Hoe maak ik een intimiteit, vloei, of spotting pictogram aan op mijn agenda?

Ik heb verkeerde menstruatie data ingevuld.

Hoe kan ik alle oude informatie in mijn app verwijderen?

Hoe voeg ik een zwangerschap toe?

Ik gebruikte het verkeerde e-mailadres bij het opzetten van mijn account. Hoe kan ik dat veranderen?

Mijn Android-widget werkt niet. Wat moet ik doen?

Ik e-mailde mezelf een back-up. Hoe herstel ik daarmee?

Ik heb mijn back-up opgeslagen op de SD-kaart van mijn Android. Hoe herstel ik daarmee?

Exit mobile version