Hoe kan ik mijn back-upgegevens herstellen naar mijn telefoon?

Als je in het verleden een online back-up hebt gemaakt, ga je naar Instellingen/data/herstellen en log je in op je account. Vervolgens kies je de back-up die je wilt terugzetten en druk je op “herstellen”.

Als je een iOS-apparaat had en in het verleden een e-mail back-up hebt gemaakt en je probeert om die back-up terug te zetten naar een iOS-apparaat, open je de laatst gemailde back-up van je toestel en klik je vervolgens op de bijlage. Dit zal je gegevens terugzetten op je app.

Als je een iOS-apparaat had en in het verleden een e-mail back-up hebt gemaakt en je probeert om die back-up terug te zetten naar een Android-apparaat, volg dan de instructies in instellingen/data/herstellen van de Android-app op de iPhone.