Mijn Android-widget werkt niet. Wat moet ik doen?

Zorg er eerst voor dat je app op je apparaat is geïnstalleerd (en niet op je SD-kaart). Als je widget nog steeds niet werkt, probeer dan je widget te verwijderen en opnieuw toe te voegen. Als dit het probleem niet oplost, maak dan een back-up van je gegevens en verwijder de app en download het opnieuw. Hier staat hoe je dit veilig kunt doen:

* Belangrijk: zorg ervoor dat je de nieuwste update van de app hebt om ervoor te zorgen dat je back-up goed is

1. Ga naar instellingen, gegevens back-up. Creëer een account en activeer het.

2. Maak een back-up van je gegevens door op “back-up” te drukken.

3. Ga naar instellingen, gegevens, herstellen en controleer of je app een back-up van je gegevens gemaakt heeft.

4. Verwijder je app en download het opnieuw.

5. Ga naar instellingen, gegevens herstellen en kies de back-up die je net gemaakt hebt en druk dan op “herstellen”.

6.Bekijk je widget.