Jag hittar inte mitt konto.

Om du inte kan logga in på ditt konto för att du har glömt ditt lösenord, kan du gå till kontots inloggningssida och trycka på ”glömt lösenord” för att återställa det.

Om du inte kan logga in på ditt konto för att du aldrig har öppnat ett konto, kan du skapa ett genom att gå till inställningar/data/backup. När du har registrerat ditt konto kommer appen automatiskt att säkerhetskopiera data en gång per månad.

OBS: Om du inte har något konto, men vill återställa data från en gammal telefon kan du göra ett av följande alternativ:

1. Om du har en gammal telefon där all data fortfarande finns kvar, kan du ansluta telefonen via WiFi och gå till Periods Trackers inställningar/data/backup och skapa ett nytt konto. När du har aktiverat ditt konto återgår du till din gamla telefon och trycker på “säkerhetskopiera nu”. I din nya telefon går du sedan till inställningar/data/återställ och loggar in på ditt konto. Sedan väljer du säkerhetskopieringen som du precis har genomfört och trycker på ”återställ”.

2. Om du inte längre har kvar din gamla telefon, men det var en iPhone finns det en chans att du kan ha gjort en tidigare säkerhetskopiering via e-post eller iTunes. Om du har gjort en säkerhetsuppdatering via e-post kan du leta efter e-postmeddelandet i ditt e-postarkiv. Öppna e-postmeddelandet från din nya iPhone och klicka på den bifogade filen. Om du inte har gjort en tidigare säkerhetskopiering via e-post, utan istället gjorde en iTunes-säkerhetskopiering genom att synka din enhet med en dator kan du följa följande instruktioner för att återställa den dolda säkerhetskopierade filen i din iTunesfolder: Återställ data utan säkerhetskopiering.