Ik e-mailde mezelf een back-up. Hoe herstel ik daarmee?

Als je een iOS-apparaat had en daarmee in het verleden een e-mail back-up gemaakt hebt en je wilt die back-up terugzetten naar een iOS-apparaat, open dan de laatste gemailde back-up van je toestel. Klik vervolgens op de bijlage. Dit zal je gegevens terugzetten op je app.

Als je een iOS-apparaat had en in het verleden een e-mail back-up hebt gemaakt en je probeert om die back-up terug te zetten naar een Android-apparaat, volg dan de instructies in instellingen/data/herstellen van de Android-app op de iPhone. Als dit niet werkt, e-mail dan je back-upbestand naar support op gpapps.com. Wij zullen je helpen om je back-up terugzetten op je nieuwe Android toestel.