Ik kan mijn account niet vinden.

Als je niet kunt inloggen op je account, omdat je je wachtwoord vergeten bent, ga je naar je account loginpagina en druk je op “wachtwoord vergeten” om je wachtwoord te resetten.

Als je niet kunt inloggen op je account omdat je nog nooit een account hebt aangemaakt, kun je een nieuw account aanmaken door naar Instellingen/data/back-up te gaan. Nadat je je account hebt opgezet, zal je app automatisch één keer per maand een back-up van je gegevens maken.

Opmerking: Als je nog geen account hebt, maar je wilt je gegevens die op een oude telefoon stonden herstellen, doe dan één van de volgende dingen:

1. Als je je oude telefoon met al je gegevens nog hebt, verbind dan die telefoon met Wi-Fi en ga naar instellingen/data/back-up in Period Tracker en maak een account aan. Nadat je je account hebt geactiveerd, ga je terug naar je oude telefoon en druk je op “back-up nu”. Ga daarna op je nieuwe telefoon naar instellingen/data/herstellen en log dan in op je account. Vervolgens kies je de back-up die je net hebt gemaakt en druk je op “herstellen”.

2. Als je niet meer over je oude telefoon beschikt, maar je oude apparaat was een iOS-apparaat, is er een kans dat je een e-mail back-up of een iTunes back-up hebt gemaakt in het verleden. Als je een e-mail back-up hebt gemaakt, ga dan op zoek naar de e-mail in je e-mail archieven. Open die e-mail vanaf je nieuwe iOS-apparaat en klik op de bijlage. Als je geen e-mail back-up hebt gemaakt in het verleden, maar wel in het verleden een iTunes back-up hebt gemaakt door je apparaat te synchroniseren met je computer, kun je deze instructies volgen om de verborgen back-up bestanden die in je iTunes map staan terug te halen: Data Terugzetten Zonder Een Back-up